DRÁGAKŐ FELVÁSÁRLÁS

Gyémánt felvásárlás

Egyszerű és gyors megoldás, versenyképes árakkal!

Drágakő felvásárlás Budapesten: mindegy, hogy milyen csiszolású a drágaköve cégünket érdekelheti- akár hétvégén is (Időpont egyeztetés hiányában sajnos nem áll módunkban ajánlatot kiadni. Megértésüket köszönjük!). Amennyiben versenyképes áron szeretne drágakövet vagy drágaköves ékszert értékesíteni, úgy kérjük, hogy az Ön biztonsága és kényelme érdekében kérjen időpontot kollégáinktól alábbi elérhetőségek egyikén. A drágakő felvásárlás folyamata az Ön érdekében nagyon gyorsan zajlik, mely bevizsgálásból, értékbecslésből és ajánlattételből áll. A bevizsgálás irodánkban történik, biztonságos és diszkrét módon.

gyémánt felvásárlás

Elsőrendű drágakövek felvásárlása

Cégünk elsősorban a természetes zafír, rubin, tanzanit, smaragd drágakövekre tud ajánlatot tenni. A drágakő fajtájának és méretének függvényében előfordulhat, hogy csak kifoglalva tudjuk azt bevizsgálni, illetve ajánlatot tenni rá. A kifoglalás a tulajdonos hozzájárulásával a helyszínen zajlik és díjmentes.

Amennyiben a drágakő nem rendelkezik certifikáttal, keressen minket bizalommal, segítünk a bevizsgáltatásban, melynek díját az eladó fél fizeti. A bevizsgálást követően a drágakő azonnal kifizetésre kerül. A részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén.

Törtarany / nemesfém ékszer felvásárlás

Foglalt kövek esetében lehetőség nyílik az ékszer aranytartalmának értékesítésére is. Az arany vagy platina felvásárlási ára a mindenkori világpiaci ártól függ. Az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet a részletekkel kapcsolatban. Köszönjük, ha megtisztel minket bizalmával.

100% Elégedettségi Garancia

Amennyiben Ön valamilyen oknál fogva úgy dönt, hogy mégis megtartaná az értékesített drágakövet, úgy cégünk lehetőséget biztosít arra, hogy az értékesítés időpontjától számított 24 órán belül visszavásárolja azt. A visszavásárlási szándékot, kérjük, minden esetben előre jelezze elérhetőségeink egyikén. A visszavásárolt követ ezután már nem áll módunkban a későbbiekben megvásárolni. A visszavásárlásnál 5-20 % kezelési költséget vonunk le.

Drágakő felvásárlás időpontját a következő elérhetőségeinken egyeztetheti:

FIGYELEM! IRODÁNK ÁTMENETILEG ZÁRVA TART! ELNÉZÉST A KELLEMETLENSÉGÉRT!

Címünk: 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8/204.  (Figyelem! az irodánk nincs folyamatosan nyitva – csak bejelentkezésre tudunk fogadni ügyfeleinket)

Küldjön nekünk emailt egy fényképpel vagy rövid leírással az ékszerről: info@gyemantfelvasarlas.com 

Vagy töltse ki üzenetküldő űrlapunkat IDE KATTINTVA!

FIGYELEM! IRODÁNK ÁTMENETILEG ZÁRVA TART! ELNÉZÉST A KELLEMETLENSÉGÉRT!

Tudjon meg többet:

A drágakő felvásárlás szolgáltatásunk átmenetileg szünetel.

A kellemetlenségekért elnézést kérünk!