Drágakő felvásárlás

Drágakő felvásárlás. Egyszerű és gyors megoldás, versenyképes árakkal!

Drágakő felvásárlás Budapesten: mindegy, hogy milyen csiszolású a drágaköve cégünket érdekelheti- akár hétvégén is (Időpont egyeztetés hiányában sajnos nem áll módunkban ajánlatot kiadni. Megértésüket köszönjük!). Amennyiben versenyképes áron szeretne drágakövet vagy drágaköves ékszert értékesíteni, úgy kérjük, hogy az Ön biztonsága és kényelme érdekében kérjen időpontot kollégáinktól alábbi elérhetőségek egyikén. A drágakő felvásárlás folyamata az Ön érdekében nagyon gyorsan zajlik, mely bevizsgálásból, értékbecslésből és ajánlattételből áll. A bevizsgálás irodánkban történik, biztonságos és diszkrét módon.

drágakő felvásárlás

Elsőrendű drágakövek felvásárlása

Cégünk elsősorban a természetes zafír, rubin, tanzanit, smaragd drágakövekre tud ajánlatot tenni. A drágakő fajtájának és méretének függvényében előfordulhat, hogy csak kifoglalva tudjuk azt bevizsgálni, illetve ajánlatot tenni rá. A kifoglalás a tulajdonos hozzájárulásával a helyszínen zajlik és díjmentes.

Amennyiben a drágakő nem rendelkezik certifikáttal, keressen minket bizalommal, segítünk a bevizsgáltatásban, melynek díját az eladó fél fizeti. A bevizsgálást követően a drágakő azonnal kifizetésre kerül. A részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén.

Tört arany / nemesfém ékszer felvásárlás

Foglalt kövek esetében lehetőség nyílik az ékszer aranytartalmának értékesítésére is. Az arany vagy platina felvásárlási ára a mindenkori világpiaci ártól függ. Az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet a részletekkel kapcsolatban. Köszönjük, ha megtisztel minket bizalmával.

100 %-os Megelégedettségi Garancia

Amennyiben Ön valamilyen oknál fogva úgy dönt, hogy mégis megtartaná az értékesített drágakövet, úgy cégünk lehetőséget biztosít arra, hogy az értékesítés időpontjától számított 24 órán belül visszavásárolja azt. A visszavásárlási szándékot, kérjük, minden esetben előre jelezze elérhetőségeink egyikén. A visszavásárolt követ ezután már nem áll módunkban a későbbiekben megvásárolni. A visszavásárlásnál 5-20 % kezelési költséget vonunk le.

Drágakő felvásárlás időpontját a következő elérhetőségek email címen egyeztethet:

1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8/204.  (Figyelem! az irodánk nincs folyamatosan nyitva – csak bejelentkezésre tudunk fogadni ügyfeleket)

gyemantot.vasarolunk@gmail.com – küldjön nekünk egy emailt egy fényképpel vagy rövid leírással az ékszerről

Hivatkozások:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dr%C3%A1gak%C5%91

címkék: drágakő felvásárlás,  zafír felvásárlás, tanzanit felvásárlása, antik drágakő felvásárlás, drágaköves ékszer felvásárlás, dragako felvasarlas