Időpont egyeztetés

Időpont egyeztetés

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben gyémántot vagy gyémánt ékszert szeretne nálunk értékesíteni, időpont egyeztetés végett keresse fel kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén. Időpont egyeztetés hiányában sajnos nem áll módunkban ajánlatot kiadni. Megértésüket köszönjük!

Időpont foglalásra azért van szükség, hogy amint hozzánk érkezik, kollégánk kizárólag Önnel, és az Ön által hozott tárggyal tudjon foglalkozni. Így a bevizsgálás zavartalanul fog történni laborunkban, ahol mikroszkópok, és speciális berendezések segítségével rendkívül pontos, és megbízható eredményt fog kapni. A bevizsgálás általában 15-20 percet vesz igénybe, egyszerűbb esetekben, egy köves ékszernél. Amennyiben egy ékszerben nagyon sok apró kő van, vagy a viselés miatt a kövek bekoszolódtak, abban az esetben több idővel kell számolni. Vannak esetek, mikor a kő minőségét nem lehet pontosan megmondani amiatt, hogy egy ékszerbe van illesztve, ezért van lehetőség a kövek kiszedésére is, de ezt kérjük jelezze emailen, vagy telefonon előre, amennyiben igényt tart rá.

Időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségek egyikén lehetséges:

1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8/204.

+36 20 2624 185

gyemantot.vasarolunk@gmail.com

H-P: 9:00 – 17:00

 

Antik gyémánttal kapcsolatos szolgáltatásunkkal kapcsolatban itt tájékozódhat.

Modern briliánsokkkal kapcsolatban itt talál hasznos infokat.

Megközelíthetőség:

Irodánk megközelítése autóval:

  • Budapest belváros irányából az Üllői úton haladva a Könyves Kálmán körútnál, a felüljáró alatt visszafordulva, jobbra az első utcában találhatja irodánkat.
  • A parkolás ingyenes.
  • Hungária körút irányából érkezve, a Könyves Kálmán körút és az Üllői út sarkánál jobbra kanyarodva érjük el jobb oldalon az első utcában az irodánkat.

 

Irodánk megközelítése tömegközlekedéssel:

  • irodánkat a 3. Metróval a Népliget megállótól 3 perc sétával közelítheti meg az Üllői úton.
  • irodánkat az 1. jelű villamosvonalon a Népliget megállótól 3 perc sétával közelítheti meg az Üllői úton.

 

Bejelentkezés telefonon

Kérjük, hogy reggel 9 és délután 17 óra között hívja kollégánkat, időpont egyeztetés szándékával. Előfordulhat, hogy a hívás napján már nincs szabad időpont. Ilyen esetben előzetes elnézésüket kérjük. Időpont egyeztetés alkalmával, kollégánk, azonosítás végett elkéri az Ön nevét és nyugtázza a korábban egyeztetett időpontot. Ezt követően Ön biztos lehet, hogy becsüs kollégánk az Ön rendelkezésére áll a megbeszélt időpontban.

 

gyemantot.vasarolunk@gmail.com

H-P: 9:00 – 17:00

időpont egyeztetés
időpont egyeztetés