SMARAGD FELVÁSÁRLÁS

gyémánt felvásárlás

Egyszerű megoldás, több mint versenyképes árakkal!

Cégünk smaragd drágakövek, és smaragd köves ékszerek felvásárlásával egyaránt foglalkozik. Amennyiben versenyképes áron szeretne smaragdot vagy smaragddal díszített ékszert értékesíteni, úgy kérjük, hogy az Ön biztonsága és kényelme érdekében kérjen időpontot kollégáinktól alábbi elérhetőségek egyikén. (Időpont egyeztetés hiányában sajnos nem áll módunkban ajánlatot kiadni. Megértésüket köszönjük!) 

A felvásárlás folyamata az Ön érdekében diszkréten, biztonságosan és gyorsan zajlik, mely bevizsgálásból, értékbecslésből, majd ajánlattételből áll.

Smaragd felvásárlás időpontját a következő elérhetőségeinken egyeztetheti:

Címünk: 1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8/204.  (Figyelem! az irodánk nincs folyamatosan nyitva – csak bejelentkezésre tudunk fogadni ügyfeleket)

info@gyemantfelvasarlas.com – küldjön nekünk emailt fényképpel, vagy rövid leírással az ékszerről

Vagy töltse ki üzenetküldő űrlapunkat IDE KATTINTVA!

Smaragdot, vagy smaragd köves ékszerre az alábbi feltételek teljesülése mellett tudunk ajánlatot adni:

  • a smaragd tömege több, mint 2 carat
  • sérülésmentes
  • természetes, kezeletlen kő
  • bevizsgált, certifikáttal rendelkező drágakő

 

Amennyiben a felvásárlásra kínált smaragd nem rendelkezik certifikáttal, keressen bennünket bizalommal, segítünk a smaragd bevizsgáltatásában, melynek díját az eladó fél fizeti. A bevizsgálást követően a smaragd azonnal kifizetésre kerül. A részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén.

A smaragd felvásárlás során az alábbiak alapján állapítjuk meg annak értékét:

A smaragdot többnyire lépcsős táblakőnek csiszolják. A zavaros és repedéses köveket néha domborúan csiszolják. A hibátlan, szép színű smaragdot szabadon, a többit szekrénykésen foglalják, a világos színűek foglalatát zöld lemezkével bélelik, a hibás kövekét pedig feketére szokták festeni, hogy a hibák ne legyenek nagyon szembetűnőek.

A drágakőpiacon a smaragd nevet is felhasználják különböző jelzőkkel ellátva sok jóval kevésbé értékes kő elnevezésére, hogy így ezeket a közönség szemében értékesebbé és kedveltebbé tegyék. Az ókorban általában minden zöld követ smaragdnak hívtak, így a jáspist,malachitot, krizolitot, jadeitet, de régi leletek bizonyítják, hogy az igazi smaragdot is ismerték és használták.

A smaragdhoz hasonló és helyettesítésére használt ásványok még: alexandrit, krizolit, diopszid.

gyémánt felvásárlás

Tudjon meg többet:

A drágakő felvásárlás szolgáltatásunk átmenetileg szünetel.

A kellemetlenségekért elnézést kérünk!