Smaragd felvásárlás

Smaragd felvásárlás. Egyszerű megoldás több, mint versenyképes árakkal!

Cégünk smaragd felvásárlás és smaragd ékszer felvásárlásával egyaránt foglalkozik. Amennyiben versenyképes áron szeretne smaragdot vagy smaragddal díszített ékszert értékesíteni, úgy kérjük, hogy az Ön biztonsága és kényelme érdekében kérjen időpontot kollégáinktól alábbi elérhetőségek egyikén. (Időpont egyeztetés hiányában sajnos nem áll módunkban ajánlatot kiadni. Megértésüket köszönjük!) A smaragd felvásárlás folyamata az Ön érdekében nagyon gyorsan zajlik, mely bevizsgálásból, értékbecslésből és ajánlattételből áll.

Köszönjük bizalmát!

Smaragd felvásárlás időpontját a következő email címen egyeztethet:

1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8/204.  (Figyelem! az irodánk nincs folyamatosan nyitva – csak bejelentkezésre tudunk fogadni ügyfeleket)

gyemantot.vasarolunk@gmail.com – küldjön nekünk egy emailt egy fényképpel vagy rövid leírással az ékszerről

Smaragd felvásárlás az alábbi feltételekkel jöhet létre:

  • Smaragd tömege több, mint 2 carat
  • a smaragd sérülésmentes
  • a smaragd természetes, kezeletlen kő
  • bevizsgált, certifikáttal rendelkező drágakő

Amennyiben a felvásárlásra kínált smaragd nem rendelkezik certifikáttal, keressen minket bizalommal, segítünk a smaragd bevizsgáltatásában, melynek díját az eladó fél fizeti. A bevizsgálást követően a smaragd azonnal kifizetésre kerül. A részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén.

Smaragd felvásárlás

A smaragd felvásárlás során az alábbiak alapján állapítjuk meg annak értékét:

A smaragdot többnyire lépcsős táblakőnek csiszolják. A zavaros és repedéses köveket néha domborúan csiszolják. A hibátlan, szép színű smaragdot szabadon, a többit szekrénykésen foglalják, a világos színűek foglalatát zöld lemezkével bélelik, a hibás kövekét pedig feketére szokták festeni, hogy a hibák ne legyenek nagyon szembetűnőek.

A drágakőpiacon a smaragd nevet is felhasználják különböző jelzőkkel ellátva sok jóval kevésbé értékes kő elnevezésére, hogy így ezeket a közönség szemében értékesebbé és kedveltebbé tegyék. Az ókorban általában minden zöld követ smaragdnak hívtak, így a jáspist,malachitot, krizolitot, jadeitet, de régi leletek bizonyítják, hogy az igazi smaragdot is ismerték és használták.

A smaragdhoz hasonló és helyettesítésére használt ásványok még: alexandrit, krizolit, diopszid.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Berill#Csiszol.C3.A1sa_.C3.A9s_.C3.A9rt.C3.A9ke

címkék: smaragd, smaragd felvásárlás, smaragd ékszer felvsárlás, antik smaragd felvásárlás